Bećiraj se vraća u Izrael, ide u tim koji je postigao šest golova na 15 mečeva?

Bećiraj je proveo dvije sezone (2018/19 i 2019/20) u izraelskoj ligi i u dresu Makabija Netanje postigao 20 golova na 54 prvenstvena meča

11457 pregleda 1 komentar(a)
Fatos Bećiraj, Foto: Filip Roganović
Fatos Bećiraj, Foto: Filip Roganović

Fatos Bećiraj bi mogao da se vrati u Izrael.

Crnogorski reprezentativac je u pregovorima sa Hapoelom iz Tel Aviva, javljaju izraelski mediji.

Navodno, njegov agent dogovara uslove pod kojim bi došao u Hapoel, a istovremeno razgovara sa čelnicima Visle iz Krakova oko raskida ugovora.

Hapoel želi pozajmicu do kraja sezone, a onda dogovor oko otkupa ugovora od Visle, koji Bećiraj ima do 2022. godine.

Hapoel Tel Aviv je prvi dio sezone u Izraelu završio na posljednjem mjestu, a ekipa je na 15 mečeva postigla samo šest golova.

Bećiraj je proveo dvije sezone (2018/19 i 2019/20) u izraelskoj ligi i u dresu Makabija Netanje postigao 20 golova na 54 prvenstvena meča.

Bećiraj (32) je u julu došao u Poljsku, kao slobodan igrač, ali nije uspio da se nametne kao prvotimac. Nastupio je na samo deset mečeva u prvenstvu, svega jednom bio starter, nije se upisao u strijelce.

Prije nekoliko dana, poljski mediji su javili da će napustiti Vislu.

Poljski mediji su javili da Bećiraj želi da ide iz Krakova kako bi igrao više i nastavio da nastupa za reprezentaciju Crne Gore, svjestan je da bi bez prave uloge u klubu njegov status u nacionalnom timu bio ugrožen.

On je rekorder po broju mečeva u nacionalnom timu - ima 75 nastupa, uz deset golova, ali ima želju da nastavi da bude dio crnogorske selekcije.

Bećiraj je prije 12 godina zablistao u dresu Budućnosti, napravio transfer u zagrebački Dinamo, u kome je bio najbolji strijelac hrvatskog šampionata.

Igrao je u kineskom Čangčunu, zatim i u moskovskom i Dinamu iz Minska, te u belgijskom Mehelenu.

Bonus video: