Budućnost startuje sjutra prozivkom u 11 sati

Aktuelni prvak i lider Telekom 1. CFL, Budućnost, sjutra od 11 sati počinje pripreme za proljećnji dio sezone

7449 pregleda 1 komentar(a)
Svi igrači "plavih" biće medicinski testirani pred prvi trening, Foto: Fk-buducnost.me
Svi igrači "plavih" biće medicinski testirani pred prvi trening, Foto: Fk-buducnost.me

Aktuelni prvak i lider prvoligaškog karavana, Budućnost, sjutra u 11 časova počinje pripreme za proljećnji dio u sezoni 2020/21. nakon što je jesen u domaćem prvenstvu bila rekordno dobra ispisivanjem istorije - najveća razlika na polusezoni (plus 18), najviše osvojenih bodova (49), najveći broj vezanih pobjeda (10), najviše trijumfa na strani u nizu (osam)…

"Plavi” su tokom zimskog raspusta radili po individualnom programu stručnog štaba, a učenici Mladena Milinkovića su juče i danas (jedna grupa igrača će i sjutra rano ujutru) odradili obavezne ljekarske preglede pred početak drugog dijela sezone.

Na prozivci će biti i povratnik u "plavi" dres, napadač Marko Mrvaljević, dok se neće pojaviti samo grčki centarfor Panajotis Moraitis koji se sa klubom rastao sporazumno.

"Plavi” će u Podgorici trenirati do 27. januara i polaska u Antaliju, a u našem glavnom gradu će odigrati dvije prijateljske utakmice - protiv Adrije 20. januara i protiv Koma tri dana kasnije (23. januara) na Trening kampu FK Budućnost na Starom aerodromu.

Igrači Budućnosti će u turskom centru boraviti do 10. februara, a tokom rada u Beleku odigraće pet sparing utakmica - protiv Olimpika iz Donjecka (30. januar), Dnjepra (3. februar), Rotor Volgograda (6. februar), Krila Sovjetov (7. februar) i Kairata (9. februar).

Bonus video: