Dibala zbog povrede koljena preskače Derbi Italije i Superkup

„Stara dama” je na svom sajtu potvrdila da je 27-godišnji ofanzivac na utakmici protiv Sasuola povrijedio medijalni kolateralni ligament lijevog koljena i da će biti odsutan između dvije i tri sedmice

3128 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Otkada je 2015. stigao u Juventus, Paulo Dibala je često odsustvovao zbog povreda. I ponovo mora na pauzu, zbog koje će propustiti veliki derbi sa Interom u nedjelju, Superkup Italije i još nekoliko utakmica.

„Stara dama” je na svom sajtu potvrdila da je 27-godišnji ofanzivac na utakmici protiv Sasuola povrijedio medijalni kolateralni ligament lijevog koljena i da će biti odsutan između dvije i tri sedmice.

Zbog toga u srijedu neće igrati protiv Đenove u Kupu, potom Derbi Italije u Milanu i Superkup sa Napolijem naredne srijede u Ređo Emiliji.

Neće igrati ni protiv Bolonje i Sampdorije, a mogao bi da se vrati početkom februara i odigra derbije sa Romom i Napolijem u Seriji A.

Dobre vijesti su da Federiko Kjeza i Veston Mekeni, koji su takođe ranije završili meč protiv Sasuola, nisu ozbiljnije povrijeđeni.

Neće igrati protiv Đenove, ali bi trebalo da budu u konkurenciji za obračun sa Interom.

Bonus video: