povratak nakon dvije i po godine

Budućnost vratila Andriju Ražnatovića

Talentovani lijevi bek među “plave“ se vraća nakon 54 utakmice u prvoligaškom rangu, koje je sakupio igrajući za Rudar (2018/19) i Petrovac (2019/20, 2020/21)

5107 pregleda 1 komentar(a)
Andrija Ražnatović, Foto: FK Budućnost
Andrija Ražnatović, Foto: FK Budućnost

Nakon Marka Mrvaljevića, Budućnost je vratila još jednog igrača koji je prošao mlađe selekcije kluba - 20-godišnji Andrija Ražnatović potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom da bude produžen na još dvije.

Talentovani lijevi bek među “plave“ se vraća nakon 54 utakmice u prvoligaškom rangu, koje je sakupio igrajući za Rudar (2018/19) i Petrovac (2019/20, 2020/21).

“Budućnost je klub mog djetinjstva, a povratak na mjesto gdje je sve počelo predstavlja veliki izazov. Od samog starta mi je imponovalo interesovanje našeg najvećeg kluba, tako da sam prezadovoljan što sam se vratio u Budućnost“, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore za sajt kluba.

“Od sebe očekujem da radim maksimalno na svakom treningu i da opravdam povjerenje stručnog štaba i uprave kluba. Cilj kluba se zna, to je dugo čekana dupla kruna, a nadam se da ću pomoći timu da dođemo do zacrtanog cilja”.

Ražnatović je jesenas upisao 14 prvenstvenih nastupa, a potpisao je dva gola - protiv OFK Titograda (2:2) i protiv Sutjeske (3:3).

Prvi profesuonalni ugovor i to na dvije godine potpisao je 18-godšnji Petar Vuković.

On će u drugom dijelu sezone igrati na pozajmici u Jezeru.