premijer liga

Murinjo: Možemo da pričamo o tome kako ne umijemo da zatvorimo utakmicu

Totenhemu samo bod protiv Fulama - 1:1

3108 pregleda 2 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters

Totenhem je sinoć još jednom kiksao - Sparsi su na svom terenu igrali neriješeno (1:1) sa Fulamom i skliznuli na šesto mjesto na tabeli.

Jedini gol za Totenhem postigao je Hari Kejn, a menadžer ekipe, Žoze Murinjo nakon meča je kazao da njegova ekipa ne može da zatvori utakmicu.

"U prvom poluvremenu smo imali prilike da riješimo utakmicu. Za neke stvari odgovoran je bio i Areola. U drugom smo imali i najveću šansu da zatvorimo utakmicu, ali kada to ne uradite ne smijete da primite gol na način na koji smo mi primili. Ta ista priča nas prati od početka sezone. Možemo da pričamo o tome kako ne umijemo da zatvorimo utakmicu i danas je bilo jasno da je trebalo to da uradimo još u prvom poluvremenu, ali onda se vratite na golove koje smo primili i to je teško prilagoditi", dodao je Murinjo.

Portugalac je govorio o mentalitetu i kvalitetu igrača.

"Mislim da određene stvari imaju veze sa karakteristikama igrača. To su takođe teške stvari. Neki problemi postoje i u organizaciji tima, ali neke stvari zavise i od individualne vještine, mogućnosti, i to je jednostavno tako", naveo je Murinjo.

Murinjo ne očekuje promjene u prleaznom roku.

"Ne, ne očekujem ih", kratak je bio Murinjo.

Preporučujemo za Vas