SELeKTORSKI TIM KRENUO SA RADOM

Radulović počeo od svoje Budućnosti

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović radne posjete klubovima počeo u Budućnosti

5076 pregleda 2 komentar(a)
Selektore upoznali sa kvalitetom igrača Budućnosti, Foto: Fk-buducnost.me
Selektore upoznali sa kvalitetom igrača Budućnosti, Foto: Fk-buducnost.me

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović sa pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljajevićem je radnu posjetu prvoligašima, krenuo od tabora prvaka Crne Gore.

FK Budućnost je objavio vijest na svom sajtu.

"Prvi klub u koji je svratio - naravno - bila je naša i njegova Budućnost! Bio je to na neki način Mijov povratak na mjesto uspjeha poslije devet godina, gdje je osvojio šampionski pehar u sezoni 2011/12. uz pojedine rekorde, koje ova aktuelna generacija stiže i pokušava da sruši", objavili su "plavi".

Radulović je razgovarao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i pomoćnicima Božidarom Vuksanovićem, Nikolom Vukčevićem i Srđanom Radonjićem, a zadovoljno je konstatovao da je Budućnost napredovala na svim nivoima (posebno stručno i oragnizaciono) u posljednje vrijeme (naročito u odnosu na periodu kada je on bio trener), a izuzetno je pohvalio rad stručnog štaba.

Naš novi selektor se “dotakao“ aktuelnih reprezentativaca iz naših redova, ali se poveo dijalog i o ostalim igračima, jer je Radulović svjestan da treneri na treningu mogu da vide neke stvari koje nisu vidljive na utakmici.

Iskusni strateg koji je pravio rezultate gdje god je radio je ponovio da poštuje domaće igrače, da je to naša najveća baza i da nikada neće bježati od njih, a mi smo zadovoljno primjetili da je gotovo kompletan stručni štab selektora Radulovića na neki način vezan za našu Budućnost.

Radulović je dijete našeg kluba, bivši igrač i kapiten, a kasnije i trener, Džudović je prvi trenerski posao dobio u našem klubu kao pomoćnik (jedno vrijeme radio i kao prvi strateg), Lido Kljajević je branio za “plave“, dok je Vuksanović trener golmana i kod nas i u A selekciji", zaključuje se u objavi Budućnosti.

Preporučujemo za Vas