Selektor posjetio Nikšić: Sutjeska i reprezentacija su na istom zadatku

"Tokom razgovora sa selektorom Radulovićem, između ostalog, bilo je riječi o četiri aktuelna reprezentativca iz naših redova, kao i o formi fudbalera na koje bi u budućnosti Radulović mogao da računa", saopštila je Sutjeska

12996 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FK Sutjeska
Foto: FK Sutjeska

Nakon Budućnosti, novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović posjetio je Sutjesku.

U društvu sa pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljaljevićem, te tim menadžerom selekcije Goranom Mihaljevićem, Radulović je razgovarao sa direktorom kluba Nikolom Jovovićem, sekretarom kluba Milojicom Srdanovićem, kao i sa šefom stručnog štaba Miljanom Radovićem i njegovim pomoćnicima.

"Tokom razgovora sa selektorom Radulovićem, između ostalog, bilo je riječi o četiri aktuelna reprezentativca iz naših redova, kao i o formi fudbalera na koje bi u budućnosti Radulović mogao da računa", saopštila je Sutjeska.

"Selektor našeg nacionalnog tima je poželio sreću u nastavku sezone, dok je sa druge strane dobio punu podršku u ostvarenju svih ciljeva, sa nadom da će pod njegovim vođstvom Crna Gora po prvi put izboriti plasman na neko veliko takmičenje".

Radulović je danas razgovarao i sa trenerima i čelnicima plavskog Jezera, koje se za nastavak sezone sprema u Podgorici.

Bonus video: