Pastore: Inter je opcija koja mi se dopada

Veza bi mogao da bude i Interov direktor Valter Sabatini, koji je 2009. doveo Pastorea u Palermo iz argentinskog Urakana.
0 komentar(a)
Pastore, Foto: Reuters
Pastore, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.12.2017. 16:00h

Havijer Pastore gotovo sigurno u januaru napušta Pari Sen Žermen, a opcija povratka u Italiju je sve realnija.

Argentinac želi da nađe klub u kojem će dobiti veću minutažu nego u Parizu kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i izgleda da je najbliži Interu.

Pastore je odranije želja "crno-plavih", a u januaru bi konačno sve kockice mogle da se poslože.

"Moj agent ima kontakt s Interom, ali ne postoji ništa konkretno. Nisam postigao dogovor ni sa kim, ali volio bih se da vratim u Italiju ako odlučim da napustim PSŽ. Inter je opcija koja mi se sviđa, to je klub koji me privlači", rekao je Pastore za argentinski "Mundo D".

Veza bi mogao da bude i Interov direktor Valter Sabatini, koji je 2009. doveo Pastorea u Palermo iz argentinskog Urakana.

"Sabatini i ja smo prijatelji, mnogo pričamo o fudbalu. On je jedan od najzaslužnijih za moj dolazak u Evropu", poručio je popularni El Flako.

S obzirom na to da Inter u januaru neće imati novca na raspolaganju za transfere (kineske vlasti su zabranile da se novac iznosi iz zemlje) jedina opcija da milanski velikan dovede Pastorea je pozajmica, a pominje se i da bi moglo da dođe do trampe po kojoj bi Žoao Mario prešao u Pari Sen Žermen.

Bonus video: