Pogba prespavao trening, Murinjo ga kaznio na neobičan način

"Imam određene probleme, jer neki igrači ne shvataju da je dolazak na trening za njih kao dolazak u kancelariju. Neki od njih smatraju da nisu obavezni da dođu na posao", rekao je Murinjo na pres-konferenciji nakon meča sa Bristolom
0 komentar(a)
Pogba, Foto: Reuters
Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.12.2017. 12:44h

Pol Pogba nije se pojavio na treningu Mančester junajteda, dan nakon pobjede nad Arsenalom, 3. decembra, čime je poremetio odnos sa Žozeom Murinjom, javljaju engleski mediji.

Francuz se cijelo jutro nije javljao ni na telefonske pozive službenika kluba, da bi kasnije se opravdao tako što je rekao da nije mogao da se probudi.

On je na utakmici sa Arsenalom dobio crveni karton, zbog čega je kažnjen tri utakmice zabrane igranja.

Suspenzija mu je istekla pred meč sa Bristolom u Liga kupu, a on se, po kazni, našao u sastavu tima, koji je izgubio od drugoligaša 2:1, navode mediji.

Murinjo je, time što ga je uvrstio u tim, kaznio zbog tog propuštenog treninga, a nakon utakmice protiv Bristola to je, posredno, i potvrdio.

"Imam određene probleme, jer neki igrači ne shvataju da je dolazak na trening za njih kao dolazak u kancelariju. Neki od njih smatraju da nisu obavezni da dođu na posao", rekao je Murinjo na pres-konferenciji.

Sada se zna na koga je mislio i zašto je Pogba, iznenađujuće, bio u prvom timu...

Bonus video: