Budućnost dobija trenera: Čika Crni stiže u Podgoricu

Vermezović (54) je najveće trenerske uspjehe imao sa Partizanom, koga je vodio u dva navrata. U prvom mandatu, u sezoni 2004/2005, uveo je "crno-bijele" u osminu finala Lige Evrope
3 komentar(a)
Vermezović, Foto: Beta
Vermezović, Foto: Beta
Ažurirano: 23.12.2017. 12:00h

Vladimir Vermezović je na korak od preuzimanja klupe Budućnosti.

On će do kraja vikenda, možda već večeras, doputovati u Podgoricu na završnu rundu razgovora sa čelnicima kluba, saznaju "Vijesti".

S obzirom da je riječ o direktnom kontaktu, jasno je da su pregovori pri kraju i da su obje strane spremne da se se dogovor formalizuje.

Sa Vermezovićem dolazi i Darko Belojević, nekadašnji golman Partizana, i trener golmana u tom klubu, te selekciji Srbije, kineskom Šandongu.

Vermezović (54) je najveće trenerske uspjehe imao sa Partizanom, koga je vodio u dva navrata. U prvom mandatu, u sezoni 2004/2005, uveo je "crno-bijele" u osminu finala Lige Evrope.

Tokom boravka u Partizanu, za koga je igrao od 1981. do 1989. godine, ulazio je često u sukob sa navijačima, kao i sa novinarima, a ostao upamćen i po tome što je sam sebi, tokom jedne od rasprava sa predstavnicima medija, dao nadimak Čika Crni, naglasivši tada da tako mogu da ga zovu samo neprijatelji.

Trenirao je južnoafričke klubove Kajzes Čifs i Orlando Pajrats, koji mu je bio posljednji klub, 2014. godine.

Bonus video: