Nova četvorka Budućnosti, Podgorica bolja od Jezera

Budućnost - Kom 4:1, Podgorica - Jezero 1:0 u prijateljskim mečevima igranim danas. Loše vrijeme otkazalo duel OFK Titograda i Mornara

5336 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti uoči meča sa Komom, Foto: FK Budućnost
Fudbaleri Budućnosti uoči meča sa Komom, Foto: FK Budućnost

Uprkos očajnom vremenu, zbog kojih je i otkazan zakazani prijateljski duel između OFK Titograda i Mornara, danas su odigrana dva test meča u okviru priprema za drugi dio sezone, a u kojima su akteri bili crnogorski prvoligaši.

Budućnost je odigrala drugu utakmicu na pripremama i drugi put je dala četiri gola - nakon trećeligaša Adrije (4:0), ekipa Mladena Milinkovića "proknjižila" je i drugoligaša Koma (4:1).

Meč je igran na kampu Budućnosti na Starom aerodromu, a uz jedan autogol golove za domaćina postigli su Marko Mrvaljević (dva) i Draško Božović.

Kom je, inače, vodio od 10. minuta golom Hota, ali je šampion preokrenuo već do poluvremena.

Mrvaljević se nedavno vratio sa pozajmice iz OFK Titograda, potpisao je ugovor za Budućnost i odmah najavio da će na proljeće imati dobru minutražu.

"Ne sviđa mi se što smo zbog vremena morali da igramo na vještačkoj, jer smo cijelo vrijeme trenirali na prirodnoj travi“, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković nakon utakmice.

On je izveo tim u sastavu Dragojević - Vlahović, Dakić, Ćuković, Vučić - Đuričković, Raičković, Božović - Grbić, Zarubica, Vujačić, dok je šansu u prvom dijelu dobio još Perišić.

Budućnost je u nastavku izašla sa postavom Pavličić - Milić, Babić, Adžić, Ražnatović - Aleksa Ćetković, Mirković, Terzić - Janketić, Ivanović, Mrvaljević, a šansu je dobio i Đukanović.

Na pomoćnom terenu "DG arene" sastali su se Podgorica i Jezero, a domaćin je slavio 1:0 golom Japanca Arihira Sentokua u 85. minutu.

Bonus video: