Bajern nema rivala, porazi Lajpciga i Bajera

Nakon Dortmunda, poraženi Lajpcig i Bajer, Bajernu otvoren put za prvi veliki bijeg na tabeli

4173 pregleda 0 komentar(a)
Bareiro je sjajnim golom iznenadio Lajpcig, Foto: REUTERS
Bareiro je sjajnim golom iznenadio Lajpcig, Foto: REUTERS

Lajpcig je poražen u Majncu - 3:2, Bajer kući protiv Volfsburga -1:0.

Takvom raspletu nadao se Bajern koji sjutra igra sa Šalkeom, i imaće priliku da napravi prvi veliki bijeg na tabeli. Bavarci imaju 39 bodova, četiri više i utakmicu manje od Lajpciga.

Lajpcig je poveo preko Amerikanca Tajlera Adamsa, Niakite potom izjednačio da bi opet gosti poveli u 30. minutu pogoptkom Halstenberga. I stali.

Niakite je u 35. minutu izjednačio a evrogolom Bareira nakon sjajnog prodora Da Koste u 50. minutu, Majnc je slavio tek drugi trijumf i ima 10 bodova.

Ajntraht je u sjajnoj formi a Hitrovi izabranici nisu izgubili sedam uatkmica zaredom u Bundesligi, pošto su danas slavilli u Bilefeldu - 5:1. Andre Silva dva puta i Filip Kostić, pitanje pobjednika su riješili nakon 33 minuta.

Kordova je pogodio u 36. za domaćina, da bi autogol njegovog saigrača Nilsena u 51. riejšio meč.

Luka Jović je ušao sa klupe u 66. minutu a devet minuta kasnije postigao je novi gol.

Ajntraht je na 30 bodova, Arminija 17.

Bajer se okliznuo na Baj areni protiv Volfsburga - 1:0, a jedini gol dao je Baku u 35. minutu pa su se "vukovi" izjednačili na tabeli sa "farmaceutima" sa po 32 boda.

Augsburg je kući dobio Union Berlin 2:1, a identično i Frajburg Štutgarta. Štutgart i Union nisu relaizovali po penal za izjednačenje.

Bonus video: