FK Budućnost: Melunović na probi u Kini

"FK Budućnost nikada neće predstavljati prepreku igračima za napredak u njihovim karijerama van granica Crne Gore, jer uspjeh svakog našeg igrača je ujedno i naš uspjeh", ističe se u saopštenju podgoričkog kluba
1 komentar(a)
Budućnost - Grbalj, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.12.2017. 15:50h

Napadač Budućnosti Alen Melunović narednih sedam dana provešće na probi u klubu iz Kine, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Najbolji strijelac "plavih" u jesenjem dijelu sezone, sa šest postignutih golova, pokušaće da se nametne stručnom štabu Šijažung Ever brajta, trećeplasiranog tima tamošnje Druge lige.

"Alen Melunović je za šest mjeseci od kad je član našeg kluba svojim dobrim partijama i profesionalim ponašanjem van terena doprinio rezultatima i odličnoj atmosferi među igračima. Imajući u vidu navedeno, klub je odobrio njegov odlazak na probu u Kinu iako fudbaler ima važeći ugovor do ljeta 2018. godine", saopšteno je iz Budućnosti.

"Fudbalski klub Budućnost nikada neće predstavljati prepreku igračima za napredak u njihovim karijerama van granica Crne Gore, jer uspjeh svakog našeg igrača je ujedno i naš uspjeh", ističe se u saopštenju.

Bonus video: