Svlačionica Reala podijeljena - Zidanovi vojnici i igrači koji čekaju njegovu smjenu

Navodi se da leđa jedva čekaju da mu vide Marselo, Isko, Vinisijus Žunior, Alvaro Odriosola i Marijano Dijas, a da to čeka i Martin Edegord, koji će zbog manjka utakmica preći na pozajmicu u Arsenal

11437 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Real Madrid igra loše ove sezone, ima sedam bodova manje i utakmicu više od lidera Primere, Atletika, a nedavno je u Kupu kralja doživio blamažu od trećeligaša Alkojana.

Zbog toga se sve glasnije priča o sudbini Zinedina Zidana. „Marka” je nakon eliminacije iz Kupa objavila da su dani čovjeka koji je „kraljevskom klubu” donio četiri Lige šampiona (jednu kao igrač, tri kao trener) odbrojani i da će ga Florentino Peres otpustiti na kraju sezone.

Izgleda da je Zizu izgubio i povjerenje svlačionice, o čemu piše ugledni portal „Konfidensijal”.

U tekstu se navodi da Zidan među igračima ima svoje vojnike, ali i mnoge koji samo čekaju dan da bude smijenjen.

Navodi se da leđa jedva čekaju da mu vide Marselo, Isko, Vinisijus Žunior, Alvaro Odriosola i Marijano Dijas, a da to čeka i Martin Edegord, koji će zbog manjka utakmica preći na pozajmicu u Arsenal.

Neopredijeljeni su, navodno, Eden Azar i Rodrigo, a kao problem se navodi činjenica da Florentino Peres od Zidana traži da neki igrači igraju što više (kao Vinisijus), a da se neki skrajnu (npr. Azar). Nije tajna ni da Garet Bejl i trener imaju očajne odnose, a ni Luka Jović nije njegov veliki fan.

U tekstu se navodi da su Zizuovi najodaniji vojnici senatori Serhio Ramos, Toni Kros, Luka Modrić i Karim Benzema.

Bonus video: