Da li je Ronaldo postavio ultimatum Realu? Zidan: Zaslužuje maksimalno poštovanje kluba

"Marka" je prije nekoliko dana javila da će Ronaldo zatražiti od čelnika Reala reviziju ugovora i platu u rangu Lea Mesija, koji je produžetkom saradnje sa Barselonom dostigao cifru od 50 miliona eura po godini
0 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.12.2017. 12:42h

Dobra vijest za navijače Reala i ljubitelje fudbala - Kristijano Ronaldo je odradio posljednji trening pred sjutrašnji "el klasiko".

Portugalac je prethodna tri dana trenirao odvojeno od ekipe, i pod posebnim režimom, pa je njegov nastup u duelu sa Barselonom bio pod znakom pitanja.

On je, međutim, danas bio dio grupe, tako da će se od prvog minuta naći na terenu "Bernabeua".

Da li je, međutim, riječ samo o trenutnom zadovoljstvu?

"Marka" je prije nekoliko dana javila da će Ronaldo zatražiti od čelnika Reala reviziju ugovora i platu u rangu Lea Mesija, koji je produžetkom saradnje sa Barselonom dostigao cifru od 50 miliona eura po godini.

Ronaldo sada zarađuje "svega" 20-ak miliona.

"On je 100 posto fokusiran na meč sa Barselonom. Neću da ulazim u stvari koje nemaju veze sa terenom, za mene je najvažnije da je on spreman da igra onako kako zna. Mogu samo da kažem da zaslužuje maksimalno poštovanje kluba, zbog svega što je uradio do sada. Nama je sada u mislima samo sjutrašnji meč, a poslije praznika razgovaraćemo o drugim stvarima", kazao je trener Reala Zinedin Zidan, na pres-konferenciji pred meč sa Barselonom.

Real sjutra u 13 sati dočekuje Barselonu, od koje ima 11 bodova manje, nakon samo 16 kola španskog šampionata.

Bonus video: