Zlatan vs Lukaku: Sukob je počeo odavno, zašto je Ibra pominjao vudu magiju

Umalo tuča na derbiju

8190 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Svjetski mediji bruje o nesvakidašnjim scenama na utakmici Inter - Milan i sukobu dva nekadašnja saigrača Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

Umalo je došlo do fizičkog kontakta, čule su se uvrede, bilo je žestoko i u svlačionici u poluvremenu.

Moguće je da njihova netrpeljivost datira iz vremena kada su igrali zajedno u Mančester junajtedu, pa svjetski mediji podsjećaju na Zlatanovu izjavu o Belgijancu.

“Ne očekujte od Lukakua tehniku. Njegov najveći kvalitet je čista snaga. Da samo želi da me sluša... Imali smo opkladu. Rekao sam mu da ću mu dati 50 funti na svaki dobar prvi dodir sa loptom. Pitao me šta ću da dobijem ako svaki put uradim to kao treba. Rekao sam mu da neće ništa da dobije, već da će postati bolji igrač. Nikada nije prihvatio opkladu, možda se plašio da će da izgubi", kazao je Zlatan kada je Lukaku prešao u Inter.

Ibrahimović je sinoć pominjao i vudu magije dok se obraćao Lukakuu.

I ta priča ima pozadinu.

Prije tri godine Lukaku je odbio ponudu Evertona da produži ugovor, već je izabrao Mančester junajted, a čelnik kluba iz Liverpula Rašad Moširi tada je rekao da je Belgijanac poslušao procjene koje je dobio "vudu magijom".

Lukaku, koji je porijeklom iz Konga, demantovao je da se on ili njegova porodica bave vudu magijama, najavivši tužbu protiv Evertona...

Bonus video: