Murinjo: Liverpul može ponovo da osvoji titulu

Totenhem i Liverpul sjutra u 21 čsa igraju meč 20. kola Premijer lige

1786 pregleda 0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters

Menadžer Totenhema, Žoze Murinjo kazao je da ekipa Liverpula ponovo može da osvoji titulu u Premijer ligi.

Totenhem će protiv Liverpula igrati sjutra (21:00), a uoči tog meča Portugalac se osvrnuo na rivala i lošu formu ekipe sa "Enfilda".

„Kada jednom pobijedite, znate da imate tim koji to može da uradi i dva puta. Kada nikad ne osvojite ništa, onda se pitate šta je još potrebno da uradite i da li ste dovoljno dobri. Kada postanete šampioni, to znači da ste najbolji tim. A Liverpul je sigurno došao do trofeja prošle sezone. Oni znaju kakav su tim, kakve igrače imaju i znaju da ponovo mogu da osvoje titulu. Svaki klub je bio u toj situaciji. Nema ekipe koja je počela dobro sezonu i koja i dalje pobjeđuje. Svako prolazi kroz teške periode. Neki ranije, neki kasnije. Potpuno je normalno da nekada rezultati izostanu", kazao je Portugalac.

Murinjo je potom govorio o problemima sa povredama sa kojima se suočava Liverpul.

„Bilo je perioda kada je kod nas Lukas igrao svaki minut svakog meča. Izgubili smo Sona, Kejna, sve… Kako smo uspjeli? Čudom. Pokušavate da radite sa onim što imate. Kada pričamo o Van Dajku, njega niko ne može da zamijeni. Kao kada je kod nas Kejn povrijeđen. Van Dajka može da zamijeni samo Van Dajk“, zaključio je Murinjo kazavši da ne misli da njegov tim ima prednost u sjutrašnjem meču.

Bonus video: