Marsijal i Tuanzebe vrijeđani na rasnoj osnovi

Mančester junajted je u saopštenju naveo da je "zgađen" zbog zlostavljanja i da se nada da će "anonimni bezumni idioti" biti otkriveni

2176 pregleda 2 komentar(a)
Marsijal, Foto: Reuters
Marsijal, Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda Antoni Marsijal i Aksel Tuanzebe vrijeđani su na rasnoj osnovi putem društvenih mreža poslije poraza od Šefild junajteda u Premijer ligi.

Junajted je sinoć izgubio sa 1:2 od Šefild junajteda, Marsijal je odigrao cijelu utakmicu, a Tuanzebe je zamijenjen u 83. minutu, nakon što je počeo prvi prvenstveni meč ove sezone.

Poslije poraza obojica su dobili brojne uvrede na rasnoj osnovi na društvenoj mreži Instagram. Pojedini korisnici su ostavljali rasističke komentare i simbole na fotografijama, prenio je Skaj.

Mančester junajted je u saopštenju naveo da je "zgađen" zbog zlostavljanja i da se nada da će "anonimni bezumni idioti" biti otkriveni.

"Ohrabrujuće je vidjeti da i drugi navijači na društvenim mrežama to osuđuju. Mančester junajted ima nultu toleranciju prema bilo kakvom obliku rasizma ili diskriminacije", naveo je Junajted.

Bonus video: