Adrović se rastao sa Sutjeskom, prelazi u Dečić

Rekorder po broju postignutih golova u Telekom 1. CFL (102 gola) sporazumno je raskinuo ugovor sa Nikšićanima

3337 pregleda 3 komentar(a)
Adrović dok je nosio dres OFK Titograda, Foto: Savo Prelević
Adrović dok je nosio dres OFK Titograda, Foto: Savo Prelević

Admir Adrović, doskorašnji napadač Sutjeske, u drugoj polusezoni najvjerovatnije će nositi dres Dečića.

Rekorder po broju postignutih golova u Telekom 1. CFL (103 gola) sporazumno je raskinuo ugovor sa Nikšićanima, čiji je dres obukao ljetos, vrativši se na stadion kraj Bistrice nakon više 10 godina.

Njegov drugi boravak u Nikšiću, međutim, nije bio uspješan kao prvi. Postigao je tri gola u jesenjoj polusezoni, jedan u prvenstvu i dva u Kupu.

"Želim da se zahvalim svima u klubu - igračima, navijačima, posebno upravi kluba - direktoru Nikoli Jovoviću, predsjedniku Iliji Ašaninu. Želim im sve najbolje,Sutjeska ce uvijek biti moj klub", kazao je Adrović.

Iskusni napadač, koji je u karijeri promijenio sedam inostranih klubova, igrao u Rumuniji, Iranu, Hong Kongu, na Tajlandu i u Kini, te Bahreinu i Omanu, a na domaćoj sceni nosio dresove Sutjeske, Budućnosti i OFK Titograda, na proljeće će se, sve su prilike, boriti za plasman na evropsku scenu.

Jer, Dečić, ekipa kojoj će pristupiti narednih dana, hit je dosadašnjeg dijela prvenstva i zauzima drugu poziciju na tabeli, sa bodom više od trećeplasirane Sutjeske.

Bonus video: