Mnogo buke ni oko čega: Nema kazni za incidente na "Old trafordu"

Danima se pričalo o događanjima na "Old trafordu", ali je FA "nakon izjava oba kluba i nezavisnih svjedoka" odlučila da ne pokreće formalni disciplinski postupak
0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.12.2017. 17:06h

Mnogo buke ni oko čega - Engleska fudbalska federacija (FA) neće kazniti igrače i stručni štab Mančester junajteda i Mančester sitija zbog incidenata koji su se dogodili nakon utakmice, koja je odigrana 10. decembra.

Po završetku meča došlo je do gužve u službenim prostorijama, nakon što je Žoze Murinjo upao u svlačionicu Sitiju, negodujući što gosti glasno slave pobjedu u derbiju.

Kako su javljali mediji, Murinjo je ušao u raspravu sa golmanom Edersonom, a igrači gostiju polili su trenera domaćin vodom i mlijekom. Zatim je Romelu Lukaku plasitičnom flašom pogodio u glavu pomoćnog trenera Mikela Artetu.

Danima se pričalo o događanjima na "Old trafordu", ali je FA "nakon izjava oba kluba i nezavisnih svjedoka" odlučila da ne pokreće formalni disciplinski postupak.

Pominjala se mogućnost da se u slučaj umiješa i policija, ali ni od toga neće biti ništa.

Pep Gvardiola je dan nakon meča kazao da je njegov tim slavio dostojanstveno, ne omalovažavajući protivnika, dok je Murinjo kratko i u filozofskom stilu rekao da postoje razlike "u ponašanju i vaspitanju".

Bonus video: