Marčić: Zasluženo, Pejović: Kvalitetom smo blizu Prvoj ligi

Petrovac je remizirao sa Mladost Lješkopoljem u drugom duelu baraža, u kojem je branio 3:0 iz prve utakmice
192 pregleda 0 komentar(a)
Mladost lješkopolje petrovac, Foto: Filip Roganović
Mladost lješkopolje petrovac, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 03.06.2018. 19:51h

Petrovac ostaje prvoligaš. Iako su gosti igrom na sve ili ništa u drugom poluvremenu pokazali da su sa pravom učesnici baraža, sve je već bilo kasno. Petrovac je do poluvremena imao četiri gola prednosti, jer je nakon 3:0 u Lješkopšolju, vodio golom Miloša Kalezića u 42. minutu.

"Odigrali smo dobro poluvrijeme, goste smo držali daleko od gola. U nastavku se osjetio umor, rival je u nekoliko minuta preokrenuo i uvukla se nervoza. Pravovremenim izmjenama smo zaustavili njihove nalete i zasluženo smo ostali u Prvoj ligi", kazao je Rudolf Marčić, trener Petrovca.

Ulaskom Ermina Seratlića koji je oba puta asistirao Jasminu Muhoviću gosti su uzdrmali domaćina, koji se potom uozbiljio, odigrao je angažovanije i izborio remi.

"Pokazali smo ovom utakmicom da nije velika razlika u kvalitetu između Prve i Druge lige. Bili smo u momentima bolji rival od Petrovca. čestitamo mu na uspjehu, a na kraju jeovo bila samo jedna lijepa priča našeg mladog kluba", istakao je Vojo Pejović, trener Mladost Lješkopolja.

PETROVAC - MLADOST LJEŠKOPOLJE 2:2 (PRVI MEČ - 3:0)

Petrovac - Stadion pod malim brdom. Gledalaca: 200. Sudija: Nikola Vođević (Podgorica). Strijelci: Kalezić u 42, Đorđević u 90+3. minutu (Petrovac), Muhović u 53. i 56. minutu (Mladost). Žuti kartoni: Vujović, Muharemović, Mikijelj (Petrovac), Tomašević, Tatalović, Aligrudić (Mladost).

Petrovac: Popović, Vujović, Kalezić, Marković, Vujačić (72. Đorđević), Kacić, Mikijelj, Pajović, Kajević, Muharemović, Boričić (46. Jamamoto).

Mladost Lješkopolje: Lakićević, Mugoša, Drešković, Tomašević, Tiodorović, Jovanović, Matuoke (46. Seratlić), Aligrudić, Suzuki (84. Tatalović), Čelebić (56. Krivokapić), Muhović.

Bonus video: