Barselona prijeti tužbama zbog objavljenog Mesijevog ugovora

"El Mundo" je danas objavio tekst u kojem piše da je Mesi 2017. godine potpisao ugovor sa Barselonom vrijedan više od 555 miliona eura

6874 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbalski klub Barselona najavio je tužbu protiv lista "El Mundo" zbog objavljenih podataka u vezi sa ugovorom Lionela Mesija.

"El Mundo" je danas objavio tekst u kojem piše da je Mesi 2017. godine potpisao ugovor sa Barselonom vrijedan više od 555 miliona eura.

"Povodom informacija koje su objavljene danas u listu El Mundo oko ugovora između kluba i Mesija, izražavamo žaljenje što je taj ugovor objavljen, pošto je riječ o privatnom dogovoru između dvije strane, koji je poverljivog tipa. Kategorički odbacujemo svaku odgovornost za objavu dokumenta i preduzećemo pravnu akciju protiv lista El Mundo, za štetu koju je prouzrokovao ovaj tekst", saopštila je Barselona.

Mesiju ugovor ističe na kraju sezone, a šanse da ostane su minimalne.

"Barselona pružu punu podršku Lionelu Mesiju, naročito zbog pokušaja da se diskredituje njegovo lik i djelo i nanese šteta njegovim dostignućima koje ga čine najboljim fudalerom u istoriji“, saopštio je španski klub.

Bonus video: