Neobična zvijezda Fejnorda - stavlja napadače u „džep”, daje golove, a muca pred kamerama

„Opet je odigrao veoma dobro, ali nevjerovatno muca. Zbog toga je Fejnord, u konsultaciji s njim, odlučio da ga oslobodi intervjua”, otkrio je novinar ESPN-a Jan Jost van Gangelen šta muči momka porijeklom sa Kurasaoa

8478 pregleda 1 komentar(a)
Foto: www.feyenoord.com
Foto: www.feyenoord.com

Jedno od najprijatnijih iznenađenja u Erediviziji je desni bek Fejnorda neobičnog imena, Lutšarel Gertrajda.

Momak porijeklom sa Kurasaoa je ove sezone odigrao 23 meča u svim takmičenjima, upisao šest golova i dvije asistencije, ali niko od nega ne može da dobije izjavu.

Razlog je krajnje neobičan - 20-godišnji defanzivac se toliko boji kamera da počne nekontrolisano da muca kada ih vidi!

Novinar Jan Jost van Gangelen je u emisiji „ESPN nedjeljom” otkrio da je vlasnik TV prava htio da napravi intervju sa Gertrajdom, ali da je od toga odustao u konsultacijama sa Fejnordom.

„Postoji objašnjenje za to. Opet je odigrao veoma dobro, ali nevjerovatno muca. Zbog toga je Fejnord, u konsultaciji s njim, odlučio da ga oslobodi intervjua”, rekao je Van Gangelen.

Zanimljivo, velikan iz Roterdama je pokušao da snimi scenu iz promotivne kampanje sa svojim desnim bekom, ali od toga nije bilo ništa.

„Ni to nije uspjelo. Neko koj je fizički čudovište i pravo je otkrovenje sezone jedostavno ne može da se izbori sa tim. To najviše nervira njega samog”, rekao je Van Gangelen.

Nekadašnji igrač AZ-Alkmara, Ajaksa i PSV-a, a sada voditelj emisije „ESPN nedjeljom”, razumije mladu nadu Fejnorda.

„Šteta je što to ne može da savlada. Svako će razumjeti ako mu bude potrebno više vremena, ali to je sigurno frustrirajuće za njega”, naglasio je bivši danski reprezentativac.

Bonus video: