"Plavi" u foto-finišu do remija protiv Dnjepra, Raičković umalo pogodio sa 40 metara, Grbić isključen zbog nesporazuma

Golovima Aleksandra Vujačića u 85. i Igora Ivanovića u petom minutu sudijske nadoknade Budućnost izvuka 2:2 protiv ukrajinskog Dnjepra, na čijoj klupi sjedi Cetinjanin Igor Jovićević

5790 pregleda 4 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti uoči meča sa Dnjeprom, Foto: FK Budućnost
Fudbaleri Budućnosti uoči meča sa Dnjeprom, Foto: FK Budućnost

Budućnost je odigrala drugu pripremnu utakmicu u Antaliji i opet ostavila solidan utisak - golovima Vujačića u 85. i Ivanovića u petom minutu sudijske nadoknade "plavi" su izvukli 2:2 protiv urajinskog Dnjepra.

Prije tri dana, izabranici Mladena Milinkovića savladali su Olimpik iz Donjecka 1:0.

Interesantan, dinamičan duel gledan je između lidera crnogorske i posljednjeplasiranog tima ukrajinske lige, kojeg predvodi Cetinjanin Igor Jovićević, nekadašnji trener zagrebačkog Dinama.

U otvorenom meču, punom pokušaja na obje strane, Ukrajinci su bili spretniji i stigli su do sigurne prednosti golovima u 45. i 81. minutu.

Podgoričani su, ipak, sve nadoknadili u finišu, napadači Vujačić i Ivanović bili su spretni da odvezu svoj tim do zasluženog remija.

Treba istaći i prečku Miloša Raičkovića sa skoro 40 metara - vezista koji se na domaćim terenima proslavio evrogolovima, umalo da još jednom postigne gol za pamćenje.

Crveni karton (dva žuta) dobio je Petar Grbić. Zanimljivo da je trener Dnjepra Jovovićević dozvolio izmjenu, shvativši da je kapiten Budućnosti kod drugog žutog kartona prigovarao saigraču, a ne sudiji, te da je sudijskim previdom morao ranije u svlačionicu...

Naredni meč u Antaliji Budućnost igra 6. februara protiv Publish and Update Timeruskog Premijerligaša Rotora iz Volgograda.

Bonus video: