Hrabri Torino izvukao bod u Bergamu: Atalanti malo i 3:0

"Boginja" je u 21. minutu imala tri gola prednosti

6480 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Atalanta je nastavila da rasipa bodove u duelima sa slabijim rivalima u Seriji A - u 21. kolu joj je bilo nedovoljno i to što je nakon 21 minuta vodila 3:0 protiv Torina.

Na kraju je tim Đanpjera Gasperinija morala da se zadovolji bodom, jer je "granata" hrabrom igrom zasluženo stigla do remija - 3:3.

Josip Iličić, Robin Gosens i Luis Murijel su rano donijeli veliku prednost "boginji", očekivao se ubjedljiv trijumf, a onda...

Torino je prvo smanjio na 3:1 golom Andree Belotija nu 40, a onda je u posljednjim sekundama prvog dijela igre pogodio i Bremer.

Imala je Atalanta kasnije šanse preko Duvana Sapate i Alekseja Mirančuka (pogodio je stativu) da ode na plus dva, ali je do gola došao Torino.

Veliki remi mu je donio Federiko Bonacoli šest minuta prije kraja.

"Dali smo rivalu šansu da se vrati u meč, iako nije bilo naznaka opasnosti, jer smo primili prva dva gola nakon penala i kornera. Ovo nije smjelo da nam se dogodi, iako na 3:2 nismo patili. Ali, mi nismo iskoristili ono što nam je rival dozvolio u drugom poluvremenu, a onda smo i primili treći gol", rekao je Gasperini.

Sasuolo je u krizi, i to je iskoristila Specija koja je slavila u Emilija-Romanji 2:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: