Murinjo opet traži pojačanje u bivšem klubu: Britanski rekord za igrača Čelsija

Azara hoće i Real Madrid, ali velikan sa "Old Traforda" ponudiće bolje finansijske uslove igraču kako bi ga privolio da prihvati ponudu
0 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.12.2017. 11:16h

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo želi opet da sarađuje sa Edenom Azarom i spreman je da Čelsiju ponudi 102 miliona eura i obori britanski rekord po visini transfera.

Junajted igra na kartu da Belgijanac nije previše zadovoljan u Čelsiju, da je odbio da potpiše novi ugovor prema kojem bi zarađivao 300.000 eura nedjeljno, kao i to što je dvije i po godine sarađivao sa Murinjom kada je bio proglašen za najboljeg igrača Premijer lige, piše britanski San.

Uprkos pojedinim nesuglasicama, Azar i Murinjo ostali su u dobrim odnosima, a Portugalac sada namjerava da napravi novi veliki posao kao što je to uradio sa ljetošnjim transferom Nemanje Matića iz Čelsija za 45 miliona eura.

Azara hoće i Real Madrid, ali velikan sa "Old Traforda" ponudiće bolje finansijske uslove igraču kako bi ga privolio da prihvati ponudu.

Azar je i 2012. godine bio blizu selidbe u Mančester junajted iz Lila, ali je tada izabrao da je bolje da pređe u redove tadašnjeg šampiona Evrope.

Bonus video: