BiH se revanširala "s kamatom" - poraz omladinaca u drugom prijateljskom meču

Crna Gora izgubila od Bosne i Hercegovine 4:2, u posljednjem pripremnom meču pred kvalifikacije

1870 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bosne i Hercegovina 4:2 u Podgorici, u drugom prijateljskom meču.

Prije dva dana, selekcija Slobodana Draškovića upisala je pobjedu od 1:0.

"Nije prijatno kada se izgubi sa 4:2, ali nam je ipak falilo šest igrača iz prve postave, koji su bili tu za prvu utakmicu. Žao mi je što nijesu bili tu, jer na ovakvom terenu bih imao bolju sliku o svim igračima. Sa druge strane, dobro je što smo mogli da vidimo neke igrače koji ranije nijesu imali veću minutažu. Sve u svemu, nakon ove dvije utakmice sa Bosnom i Hercegovinom nemao preveliki uvid u mogućnosti ekipe uoči kvalifikacionog turnira. Da se prvi meč igrao u normalnim okolnostima, vjerovatno bismo više vidjeli od naših igrača. Nastojaćemo da do početka kvalifikacija iskristališemo neke stvari", rekao je Drašković.

BiH je bila bolja i potpuno zasluženo ostvarila je pobjedu na terenu trening kampa Budućnosti.

Bašić u 12. i Šilić u 32. minutu donijeli su Bosancima sigurnih 2:0 na poluvremenu, a sve što su "mladi sokoli" uspjeli da urade jeste da rezultatski zaprijete kada je Dejan Perović početkom nastavka smanjio na 2:1.

Ipak, gosti su pojačali ritam i preko Cerovića i ponovo Bašića došli do ubjedljivih 4:1.

U sudijskoj nadoknadi, Bosanac Jusupović postigao je autogol za konačnih 4:2.

Crna Gora je igrala u sastavu: Joksimović, Pajović, Marsenić, Vukotić (66. Božović), Kujović, Drndar (61. D. Vuković), Obradović (46. Popović), Gajić (od 46. Mušović), Gašević, Tadić (46. Perović), Joković (46. Kasalica).

Bonus video: