Medison se prisjetio debija i meča protiv Crne Gore: Nešto najljepše u mojoj karijeri

Vezista Lestera odigrao samo jedan meč u dresu Engleske - protiv Crne gore na "Vembliju" u novembru 2019. godine

4628 pregleda 0 komentar(a)
Medison, Foto: Reuters
Medison, Foto: Reuters

Fudbaleri Lestera i ove sezone igraju dobro u Premijer ligi, u vrhu su tabele i bore se za mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

Jedan od najboljih igrača Lestera je Džejms Medison - odigrao je 21 meč u šampionatu, postigao šest golova, uz četiri asistencije i kako vrijeme prolazi igra sve bolje. A budući da se bliži Evropsko prvenstvo, Medison je jedan od kandidata da obuče dres reprezentacije Engleske na kontinentalnoj smotri.

U dosadašnjoj karijeri Medison je odigrao samo jedan meč - bilo je to u novembru 2019. godine na "Vembliju" protiv Crne Gore, upravo u kvalifikacijama za EURO. Meč je završen pobjedom "gordog Albiona" 7:0.

"Taj meč protiv Crne Gore je nešto najljepše u mojoj karijeri. Predstavljati svoju zemlju je nevjerovatan osjećaj", prisjetio se Medison.

Englesku reprezentaciju na ljeto očekuje Evropsko prvenstvo. Medison se nada da će biti u sastavu Gareta Sautgejta.

"Znam da sam dovoljno dobar. Želi da dobijem priliku da zaigram u dresu reprezentacije", poručio je Medison.

Ipak, do Evropskog prvenstva ima još dosta vremena, ali i utakmica. Već u martu Englezi počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na startu su mečevi sa San Marinom, Albanijom, i Poljskom. Ti mečevi, kao i prijateljski dueli sa Austrijom i Rumunijom u junu, uoči Evropskog šampionata, biće šansa za Medisona.

"Nadam se da ću u tim mečevima biti u sastavu. Jednostavno je - želim da obučem dres reprezentacije. Svakog dana naporno treniram, ostajem duže na terenu, kako bih pomogao Lesteru i kako bih se vratio u reprezentaciju. To je cilj kojem težim", jasan je Medison.

Bonus video: