Mesijev ugovor? Slatko sam se ismijao. Mogu samo da mu čestitam

Nekada veliki napadač u razgovoru za italijanski Korijere delo sport komentarisao je kretanja u evropskom fudbalu, a omiljena tema mu je ponovo bila Barselona

5467 pregleda 6 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Bajern je nedavno osvojio šestu titulu u sezoni, po dolasku iz Katara potpisao traženog defanzivca Dajoa Upamekana od ljeta - sjajne stvari se događaju u klubu iz Minhena, koji sa mjesta izvršnog direktora vodi Karl-Hajnc Rumenige.

Nekada veliki napadač u razgovoru za italijanski Korijere delo sport komentarisao je kretanja u evropskom fudbalu, a omiljena tema mu je ponovo bila Barselona.

Nedavno je kazao da se umalo "ugušio" kada je pročitao koliko iznose dugovi katalonskog kluba, a sada da se slatko ismijao kada je vidio koliki ugovor ima Leo Mesi.

"Mogu samo da mu čestitam, jer je uspio da obezbijedi takav astronomski ugovor. Smijao sam se", rekao je Rumenige.

Španski mediji su objavili da je Mesi u posljednje četiri godine koštao Barselonu više od 500 miliona eura.

"Mislim da je to mnogo i da se posljednjih godina izgubila granica. Pandemija nam je pokazala da moramo da nađemo racionalniji model. Nadam se da ćemo uspjeti. Mislim da je inicijativa iz 2008. godine da se uvede 'seleri kep' bila dobra, ali političari su rekli da nije u skladu sa evropskim zakonima. Možda je pravo vrijeme da se ponovo pokrene ta priča", kazao je Rumenige.

Bonus video: