Budućnost želi da sruši sve rekorde, Ivanović: Da ostanemo upamćeni

Budućnost na domaćem terenu nije poražena čak 23 utakmice zaredom u domaćim takmičenjima (21 pobjeda, dva remija)

3196 pregleda 8 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Drugi dio CFL startuje u petak nakon 64 dana pauze, a u 20. kolu prvenstva igra se najveća utakmica CG klupskog fudbala.

Budućnost dočekuje Sutjesku od 18 sati, sa 19 bodova više od nikšićkog kluba i u seriji od četiri vezana trijumfa nad najvećim rivalom, i to bez primljenog gola (dva puta po 2:0 i 1:0),.

Budućnost na domaćem terenu nije poražena čak 23 utakmice zaredom u domaćim takmičenjima (21 pobjeda, dva remija).

“Očekivanja su uvijek velika kada igramo protiv najvećeg rivala. To je pravi derbi, a u posljednjih nekoliko duela smo izlazili kao pobjednici, pa neka tako bude i ovog puta”, poručio je Igor Ivanović, strijelac za pobjedu u prvom derbiju u tekućoj sezoni (1:0).

“Postigao sam gol za pobjedu, nadam se da ću se ponovo upisati u strijelce. Međutim, najbitnije je da dobijemo derbi, a nebitno ko će postići pogodak. Iskreno, i gol mog saigrača ću slaviti kao da je moj”, govori Ivanović za sajt Budućnosti.

Povezani članci

17. Februar 2021.

Giljen: Znamo naš kvalitet, imaćemo šta da pokažemo

“Plavi” u proljeće ulaze sa 18 bodova više u odnosu na prvog pratioca Dečića, te nizom od 10 pobjeda čime je izjednačen rekord prvenstva.

“Vjerujem da nam motiv neće biti problem uprkos tome što imamo veliku prednost u odnosu na konkurente. Na svakom treningu dajemo sve od sebe, tako će biti i na utakmicama. A sigurno je da će nam motiv predstavljati ciljevi kao što je dupla kruna, kao i novi rekordi koje možemo da postavimo kako bismo bili upamćeni po tome”, jasan je Ivanović.

Sadašnja šampionska generacija Budućnosti izjednačila rekord od 10 pobjeda zaredom, te postavila rekorde što se tiče broja bodova na polusezoni (49), razlike u bodovima na polusezoni (plus 18), najviše trijumfa u gostima (osam).

“Jedva čekamo da počne proljeće, jer je pauza u domaćem prvenstvu dosta duga, a samim tim pripreme se oduže, a treninzi su bili naporni. Ali, odradili smo sve po planu šefa i kompletnog stručnog štaba i na nama je da sada to prenesemo na utakmicama”, rekao je Ivanović.

Bonus video: