Najtraženiji igrač u Evropi: Nije bitno ko me gleda...

Milinković-Savić ima ugovor do 2022. godine, ali od narednog ljeta skoro sigurno napušta Lacio u velikom transferu, najvećem u istoriji kluba
66 pregleda 4 komentar(a)
Sergej Milinković-Savić, Foto: Gazzetta.it
Sergej Milinković-Savić, Foto: Gazzetta.it
Ažurirano: 18.12.2017. 10:20h

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić, nakon što je postigao dva gola Atalanti (3:3) u utakmici Serije A, istakao je da nije mario na to što su ga u Bergamu gledali brojni skauti najvećih evropskih klubova.

Srpski reprezentativac jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope, već duže vrijeme nalazi se na meti Juventusa, Mančester junajteda, Mančester sitija, Liverpula, a poslije nove blistave partijena stadionu „Atleti D'Azuri“ prezadovoljni su napustili izaslanici Barselone, Monaka, Čelsija i Pari Sen Žermena.

"Dao sam dva važna gola, igram za Lacio i nije mi bitno ko je došao da me gleda. Srećan sam u Laciju", rekao je Milinković-Savić za Medijaset posle meča.

Milinković-Savić ima ugovor do 2022. godine, ali od narednog ljeta skoro sigurno napušta Lacio u velikom transferu, najvećem u istoriji kluba.

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito prošli prelazni rok, prema sopstvenom priznanju, odbio je ponudu od 70 miliona eura i zahtjeva najmanje 100 miliona za 22-godišnjeg Srbina.

Bonus video: