Stanković: Preponosan sam, stvarali smo šanse i s igračem manje

"Moj mentalitet je takav da se nikada ne predajem. A i zašto bih se predali prije utakmice?", istakao je Stanković

5364 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Crvena zvezda je golom Milana Pavkova izbjegla poraz u duelu sa Milanom (2:2), Dejan Stanković je oduševljen:

"Preponosan sam. Kakvi su to momci, kakvi ljudi, kako rade... Samo još da eliminišemo onih uvodnih deset minuta, tenziju koja nam se dešava, jer iz prevelike želje pravimo greške. Ali, i pored toga, protiv tima kakav je Milan smo pravili šanse, dali gol s igračem manje. Da smo imali samo malo više koncentracije, mogli smo i da pobijedimo", rekao je Stanković.

Šanse pred revanš, dakle, nisu male.

"Moj mentalitet je takav da se nikada ne predajem. A i zašto bih se predali prije utakmice? To nije naš stil, nije naš mentalitet. Mi poslije ovakvog meča, ovakvog pristupa, možemo samo da budemo zadovoljni", istakao je Stanković.

Trener Milana Milana Stefano Pioli je sačuvao je nekoliko zvijezda - Ibrahimovića prije svih, kao i Džalhanoglua, Kesija... za nedjeljni gradski derbi sa Interom, ali kaže da se ne kaje. Uz to, povrijedio mu se Benaser.

"Nisam pogriješio, odabrao sam najbolji sastav u ovom trenutku, a ostvarili smo dobar rezultat. Naravno, željeli smo da pobijedimo, pokušaćemo da budemo još uspješniji u drugom meču", kazao je Pioli.