Uvrede za Zlatana iz lože, Zvezda pod istragom

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako neko iz lože stadiona na vjerskoj osnovi vrijeđa napadača Milana, dok italijanski mediji javljaju da je u toj zoni bio primjetan veći broj osoba od broja koji propisuje protokol

8816 pregleda 34 reakcija 23 komentar(a)
Navijači u loži beogradskog stadiona, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
Navijači u loži beogradskog stadiona, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

UEFA će vjerovatno pokrenuti istragu protiv Crvene zvezde, jer je sinoć na utakmici sa Milanom u Ligi Evrope na stadionu vjerovatno bilo više ljudi nego što je dozvoljeno pravilima kada se mečevi igraju bez publike, ali i zbog uvreda koje je doživio Zlatan Ibrahimović.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako neko iz lože stadiona na vjerskoj osnovi vrijeđa napadača Milana, dok italijanski mediji javljaju da je u toj zoni bio primjetan veći broj osoba od broja koji propisuje protokol.

“Osjećam se postiđeno i osećam sramotu zbog ove stoke koja nas je osramotila i vrijeđala na vjerskoj osnovi Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mjesto na stadionima i lako se mogu identifikovati. Zlatan je sjajan momak i veliki prijatelj svim igračima sa ovih prostora”, napisao je predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica.

Ibrahimović nije sinoć ulazio u igru.

Bonus video: