Sutjeska sprema revanš Iskri, Radović: Ulazimo spremni u utakmicu; Marković: Nadam se pobjedi

Meč u Nikšiću na programu je sjutra u 15 časova

5775 pregleda 0 komentar(a)
Marković (arhiva), Foto: Boris Pejović
Marković (arhiva), Foto: Boris Pejović

Fudbaleri Sutjeske sjutra (15 časova) igraju prvi meč na domaćem terenu u nastavku domaćeg prvenstva - protivnik u 21. kolu je Iskra, veliki dužnik iz prvog dijela šampionata.

Ekipa iz Danilovgrada početkom novembra prošle godine savladala je Nikšićane 3:0 i nanijela im težak poraz. Ali, od tada su se mnoge stvari promijenile - u međuvremenu na klupu Sutjeske sjeo je Miljan Radović, ekipa je zaigrala bolje, vezala sedam mečeva u šampionatu bez poraza i taj niz želi da produži...

“Na početku sam rekao – svejedno je ko je protivnik. Mi znamo šta treba da radimo i za šta smo se spremali. Svaka ekipa je dobra i teška na svoj način, ujednačenost u ligi je izuzetna. Sigurno neće biti lako“, rekao je u najavi duela trener Sutjeske, Miljan Radović.

Šef stručnog štaba Nikšićana poručuje da je ekipa spremna da odgovori na pravi način obavezama, iako i protiv Iskre neće biti kompletna.

“Uvijek imamo igrače koji mogu da odgovore određenim izazovima i zadacima. Ulazimo potpuno spremni u utakmicu“, poručio je Radović.

Najveću opasnost po gol Iskre predstavljaće napadač Božo Marković.

“Uželjeli smo se domaćeg terena. Iskra je teška ekipa, ima veliki broj kvalitetnih, provjerenih, ali i mladih igrača. Izgledaju kao pravi tim. U poslednjem meču savladali su nas 3:0, tako da mogu reći da su naši dužnici. Nadam se da ćemo da nastavimo sa igrom, po kojoj smo prepoznatljivi od dolaska novog trenera i da ćemo se revanširati Iskri za težak poraz, koji su nam nanijeli u poslednjem susretu“, poručio je Marković.

Marković je postigao 13 golova u dosadašnjem dijelu šampionata. Lider je na listi strijelaca, a meč protiv ekipe iz Danilovgrada prilika je da se učinak popravi...

“Igram najisturenijeg i od mene se očekuju golovi. Ne bih se ljutio da bilo ko postigne gol, samo da mi uknjižimo tri boda. Nadam se da ćemo da pobijedimo i da rastemo kao tim“, rekao je Marković.

Bonus video: