šveđanin ima drugačije stavove

Zlatan poručio Lebronu: Ne pričaj o politici

Šveđanin je u razgovoru za Uefin sajt i švedski Diskaveri kazao da ne podržava sportiste koji govore o stvarima o kojima se razumiju

4715 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Zlatan Ibrahimović poručio je Lebronu Džejmsu da se okane politike i da radi ono u čemu je dobar.

Šveđanin je u razgovoru za Uefin sajt i švedski Diskaveri kazao da ne podržava sportiste koji govore o stvarima o kojima se razumiju.

"Ono što Lebron radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim 'statusom' pričaju o politici. Radi ono u čemu su dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada ojsete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar", kazao je Ibrahimović.

Na pitanje ko je najbolji fudbaler svih vremena, odgovorio je:

"Uvijek svima govorim da je to Ronaldo. Ronaldo je fudbal. Način na koji se kretao, davao golove - to je esencija fudbala", rekao je Ibrahimović.

Imao je i poruku za mlađe igrače.

"Ja sam stara škola i više mi to prija. Nekada si morao da igraš dobro u kontinuitetu, da se dokazuješ iz utakmice u utakmicu, sada neko poslije dobrih pola sata odmah umisli ili bude proglašen za zvijezdu. Fudbal je put i priznajem da mi se više sviđa to što je nekada bilo".

Preporučujemo za Vas