Drinčić kaznio Podgoricu: Iskra sa pogledom na Evropu

Odlučio je kapiten Miloš Drinčić, koji je u 75. minutu ubacio loptu u gol, nakon katastrofalne reakcije odbrane Podgorice

5320 pregleda 2 komentar(a)
Miloš Drinčić, Foto: FK Iskra
Miloš Drinčić, Foto: FK Iskra

Iskra je ostvarila četvrtu pobjedu u posljednjih pet kola, Podgorica doživjela treći poraz u drugom dijelu sezone i produbila krizu koja može da je dovede do borbe za opstanak - 1:0 u Danilovgradu za domaćina.

Odlučio je kapiten Miloš Drinčić, koji je u 75. minutu ubacio loptu u gol, nakon katastrofalne reakcije odbrane Podgorice.

Nakon blijedih 45 minuta, u kome su viđene samo dvije opasne situacije pred oba gola, više uzbuđenja bilo je u nastavku.

Podgorica je imala posjed, bila i opasnija, ali je odbrana Iskre, koju drže Drinčić i Miloš Bakrač, bila dobro organizovana.

Osim šuta Kata, koji je tukao pravo u Kordića, gosti nisu imali izgledniju šansu, sve dok nisu primili gol.

Tada je lošu intervenciju Maleševića pokušao da iskoristi Jovanović, ali je iskosa sa lijeve strane iz dobre pozicije pogodio spoljnji dio mreže.

Fudbaleri Podgorice postigli su samo jedan gol u drugom dijelu šampionata, a dvije greške odbrane koštale su ih poraza, i protiv Budućnosti u prošlom kolu i danas u Danilovgradu...

Iskra je, s druge strane, nakon promjenljive jeseni u sve boljoj situaciji, prilično daleko od opasne zone, a sa pogledom na evropsku scenu...

Bonus video: