Donaruma poslao poruku navijačima: Forca Milan!

„Nikada nisam rekao, ni napisao da sam bio pod moralnim nasiljem kada sam potpisao ugovor“, napisao je Donaruma uz fotografiju sa trenerom Đenarom Gatusom
67 pregleda 0 komentar(a)
Donaruma, Foto: Reuters
Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.12.2017. 20:10h

Mladi golman Milana Đanluiđi Donaruma nalazi se na udaru kritika navijača Milana i s obzirom na to da ima samo 18 godina, sigurno mu nije lako da sve to podnese na najbolji mogući način.

Navijači Milana su ga „uzeli na zub“ nakon što se pojavila priča da je njegov agent Mino Rajola počeo da ucjenjuje Milan.

Raola je doveo do pravog rata navijača Milana i njihovog golmana kada je rekao da je Donaruma morao da potpiše novi ugovor prošlog ljeta zbog „moralnog nasilja i psihičkog pritiska“ koji su mu nametnuti.

Sve to je okrenulo navijače Milana ponovo protiv Donarume kojem su posvetili nekoliko transparenata tokom utakmice Kupa Italije protiv Verone, sa kojima se zaista teško nosio mladi golman.

„Vrijeđaš nas svojim ponašanjem. Šest miliona i ugovor za tvog brata parazita?; Odlazi, više nemamo strpljenja“, neke su od poruka koje su navijači Milana uputili direktno Donarumi.

Nakon toga se pojavio i snimak na kojem se vidi da mladi golman to nije baš podnio na najbolji način, a na snimku se vidjelo kako plače u svlačionici. Poslije svega se oglasio na Instagramu.

„Bila je to ružna noć koju nisam očekivao. Nikada nisam rekao, ni napisao da sam bio pod moralnim nasiljem kada sam potpisao ugovor. Bez obzira na sve ovo, mislima sam okenut samo prema narednoj utakmici. Forca Milan!“, napisao je Donaruma uz fotografiju sa trenerom Đenarom Gatusom.

Bonus video: