Ona odlučuje o Ikardijevoj budućnosti: Vanda Nara ne želi iz Intera

Madridski klub će, navodno, pokušati da ga dovede najkasnije na ljeto, dok Inter, s druge strane, želi da ga zadrži što duže
95 pregleda 0 komentar(a)
ikardi, Foto: Cadenaser.com
ikardi, Foto: Cadenaser.com
Ažurirano: 15.12.2017. 19:57h

Vanda Nara je supruga i menadžerka Maura Ikardija, bombardera Intera.

Priča se da je njena posljednja kada je u pitanju Maurova karijera, pa je mišljenje atraktivne Argentinke sada važno svim svjetskim, posebno španskim medijima, jer je za 24-godišnjeg golgetera zainteresovan Real.

Madridski klub će, navodno, pokušati da ga dovede najkasnije na ljeto, dok Inter, s druge strane, želi da ga zadrži što duže.

"Maurovo i srce naše djece je crno-plavo. Nadamo se da ćemo ostati zauvijek u Interu, a o tome odlučuje klub. Ne znam ništa o interesovanju Reala, tako da ne mogu da kažem ni da, ni ne. Da samo Mauro odlučuje, Inter bi bio njegov klub do kraja karijere, ali to zavisi od mnogo faktora", kazala je Vanda Nara.

Pored uspjeha sa Interom, Ikardi se nada i odlasku na Mundijal. Iako igra sjajnu sezonu, nije siguran putnik.

Nedavno se njegovom pozivanju u nacionalni tim usprotivio Dijego Maradona upravo zbog Vande. Ona je, inače, bivša supruga argentinskog napadača Maksija Lopesa, a Maradona smatra da neko ko je nekome "ukrao ženu" ne zaslužuje da bude reprezentativac.

"Ne znam zašto je Maradona to rekao. Mauro je i na terenu i van njega momak za primjer", kazala je Vanda.

Bonus video: