Nije bilo slučajno: Milić posvetio gol bratu i nekadašnjem kapitenu Budućnosti

“Nisam zamišljao ovakav debitantski pogodak, ali sam presrećan zbog prvog gola u dresu Budućnosti. I taj san je ostvaren - prvo je bilo da zaigram za prvi tim, a nakon toga da postignem pogodak”, rekao je Milić za sajt kluba

8987 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je u gradskom derbiju bila bolja od OFK Titograda (1:0), nastavila seriju, napravila još jedan korak ka tituli...

Pobjedu je donio 19-godišnji bek Bogdan Milić, efektnim golom na početku drugog poluvremena.

Debitantski pogodak, lijep, za pobjedu - ne može bolje...

“Nisam zamišljao ovakav debitantski pogodak, ali sam presrećan zbog prvog gola u dresu Budućnosti. I taj san je ostvaren - prvo je bilo da zaigram za prvi tim, a nakon toga da postignem pogodak”, rekao je Milić za sajt kluba.

Kaže da gol nije postigao slučajno...

“Iskren da budem, gledao sam kako lopta ide prema meni i u glavi mi je bio samo šut, jer nisam imao dovoljno vremena da obradim loptu i da uputim centaršut”, poručio je mladi reprezentativac Crne Gore.

“Niko nije očekivao da postignem gol na tako lijep način. Sigurno je da sam iznenadio sve drugove iz ekipe, a naravno da sam dobio pohvale od saigrača”.

Budućnost je bez poraza 25 utakmica na domaćem terenu (22 pobjede, tri remija), 21 meč bez poraza je u aktuelnoj sezoni (19 trijumfa, dva remija), a od toga 19 u prvenstvu (17 pobjeda, dva remija)…

“Moram da budem zadovoljan zbog gola, vjerovatno niko nije srećniji od mene, ali najsrećniji sam jer sam donio tri boda klubu. To je najbitnije od svega, jer je ekipa uvijek ispred pojedinca. Utakmica sa Titogradom je bila teška, protivnik je igrao dobro, ali je presudio naš kvalitet i mislim da smo zasluženo slavili. Osvojili smo sedam bodova na startu proljeća na tri utakmice, nastavili sa dobrim rezultatima i sigurno da svi možemo da budemo zadovoljni. Naravno, trudićemo se da budemo bolji iz utakmice u utakmicu kako bismo sezonu završili sa duplom krunom”.

Milić je debitantski pogodak posvetio porodici…

“Posebno mom bratu Stefanu Miliću”, poručio je Bogdan, koji je od bivšeg kapitena naslijedio broj 24, ali i mjesto u defanzivi.

Stefan je prošlog ljeta napustio Budućnost i otišao u zagrebački Dinamo, a igra na pozajmici u Varteksu.

Bonus video: