Gvardiola: Već mislimo na naredni meč; Solskjer: Bili smo gotovo perfektni

"Siti ima veliku prednost, o tome i ne mislimo. Pred ovaj meč smo bili trećeplasirani, sve što smo željeli je da se vratimo na drugo mjesto", poručio je menadžer "crvenih đavola"

9940 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester junajted je savladao Mančester siti u derbiju - Pep Gvardiola zna da njegov tim nije bio dovoljno dobar.

"Zasluženo smo poraženi i čestitam Junajtedu. Nismo bili dobri u posljednjih tridesetak metara terena, naši napadački nisu radili dobar posao. Ali, događa se", rekao je Gvardiola i nastavio:

"Ostalo je još 10 kola, imamo 11 bodova više i sada slijedi važan period sezone. Prva naredna utakmica je već u srijedu i uradićemo sve da pobijedimo u što više mečeva kako bismo osvojili titulu. Idemo dalje, protiv Vest Hema smo nedavno igrali mnogo, mnogo slabije nego u ovom meču i pobijedili smo. Nekada neke stvari zaslužite, nekada ne", istakao je Katalonac.

Ole Gunar Solskjer je blistao od sreće:

"Igrali smo da damo gol, igrali smo i da ga odbranimo, Bili smo pravi, radili smo sve ono što smo morali da bismo stvorili probleme rivalu kakav je Siti", rekao je Norvežanin.

Antoni Marsijal je iznudio penal za 1:0, a Luk Šo pogodio za konačan rezultat.

"Drugi gol je bio fantastičan, Luk je pokazao ko je. Bio je pod znakom pitanja danas, ali želio je da igra i bio je fenomenalan. Marsijal? On je za mene igrač utakmice, jer je bio pod još većim znakom pitanja za utakmicu od Šoa".

Siti je daleko na tabeli...

"Siti ima veliku prednost, o tome i ne mislimo. Pred ovaj meč smo bili trećeplasirani, sve što smo željeli je da se vratimo na drugo mjesto", poručio je menadžer "crvenih đavola".

Bonus video: