Mladost i Stešević nastavljaju zajedno

Na šest utakmica na klupi Mladosti, nekadašnji trener Kom Eurozoxa i jordanskog Al Fajselija, te pomoćnik Miodraga Božovića u Dimamo Moskvi i Amkaru, kao i Željka Petovića u Dubaiju, ostvario je učinak od četiri pobjeda i dva poraza
1 komentar(a)
Vesko Stešević, Foto: Filip Roganović
Vesko Stešević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 14.12.2017. 16:06h

U moru trenerskih otkaza u Telekom 1. CFL (polovina klubova je promijenilo trenera od početka sezone, posljednji je otišao Radojičić iz Grblja), konačno i jedan "produžetak saradnje" - Mladost i Vesko Stešević nastaviće zajedno do kraja sezone.

"Na današnjoj sjednici Upravnog odbora donijeta je odluka da se nastavi saradnja sa trenerom Veskom Steševićem do 30. juna 2018. godine", kaže se u kratkom saopštenju Mladosti.

Podgorički klub tako neće tražiti i četvrtog trenera od početka sezone, jer Dejan Vukićević nakon nekoliko kola dobio otkaz, Branko Smiljanić je morao da ode zbog zdravstvenih problema, a Stešević je preuzeo kormilo u finišu jesenjeg dijela.

Na šest utakmica na klupi, nekadašnji trener Kom Eurozoxa i jordanskog Al Fajselija, te pomoćnik Miodraga Božovića u Dimamo Moskvi i Amkaru, kao i Željka Petovića u Dubaiju, ostvario je učinak od četiri pobjeda i dva poraza.

Solidan završetak sezone, nakon očajnog početka, gurnuo je Mladost na 4. mjesto, na ivici evropske zone.

Na proljeće, Mladost će sa Steševićem pokušati da ostvari zacrtano i, uprkos svim problemima i slabijim rezultatima od očekivanih, plasira se u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Mladost ima priliku i preko Kupa, gdje je stigla do polufinala.

Podgorički tim je u međuvremenu počeo i rekonstrukciji tima, jer je po završetku prvog dijela sezone raskinuta saradnja sa šestoricom fudbalera.

Bonus video: