Inijesta: Nejmar u Realu? Svejedno mi je, ali...

"Svako ima svoje mišljenje o tome, ali očigledno je da se igrač na Ronaldovom nivou, koji je osvojio pet Zlatnih lopti, svrstava među najbolje igrače svijeta" , poručio je Inijesta, uz opasku da je on glasao za saigrača Lionela Mesija
0 komentar(a)
Nejmar Inijesta, Foto: Reuters
Nejmar Inijesta, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.12.2017. 12:02h

Kapiten fudbalera Barselone Andres Inijesta izjavio je da je ravnodušan o mogućnosti da nekadašnji saigrač Nejmar pojača redove velikog rivala Reala, ali da ne želi previše da razmišlja o "hipotetičkim stvarima".

"Ravnodušan sam jer mi to nije bitno, mada, ako bi se desilo, možda bi mi smetalo da vidim igrača koji je bio dio naših uspjeha u dresu velikog rivala. Ipak, teško je govoriti o hipotetičkim stvarima. Ako se to desi vidjećemo", izjavio je Inijesta za Mundo Deportivo.

Fudbaler koji je cijelu karijeru proveo u Barseloni i osvojio, za sada, 30 trofeja, uključujući osam titulu u Primeri i četiri u Ligi šampiona, prokomentarisao je i petu Zlatnu loptu Kristijana Ronalda.

"Svako ima svoje mišljenje o tome, ali očigledno je da se igrač na Ronaldovom nivou, koji je osvojio pet Zlatnih lopti, svrstava među najbolje igrače svijeta" , poručio je Inijesta, uz opasku da je on glasao za saigrača Lionela Mesija.

Bonus video: