Lista strijelaca: Marković i dalje na vrhu

Napadač Sutjeske postigao 13 golova

2888 pregleda 0 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović
Marković, Foto: Boris Pejović

Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 13 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Napadač Podgorice, Šaleta Kordić, Vuk Striković iz Rudara i vezista Budućnosti Draško Božović postigli su po deset, a gol manje Kristijan Vuljaj iz Dečića.

Po osam puta u strijelce upisali su se Iljir Camaj iz Dečića i golgeter Budućnosti Dejan Zarubica, vezista Sutjeske, Milutin Osmajić postigao je sedam, a gol manje Ivan Vuković iz Iskre.

Golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Igor Ivanović iz Budućnosti i Anđelo Rudović iz Dečića strijelci su po pet pogodaka, dok su po četiri postigli Miloš Raičković iz Budućnosti, fudbaleri Iskre, Bogdan Milić i Zoran Petrović, igrač Zete Kođo Nijaveđi i Goran Milojko.

Po četiri puta u listu strijelaca upisali su se i albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci, Japanac Arihiro Sentoku i Nikola Čelebić iz Podgorice, Nikola Janjić iz Sutjeske i Zoran Mikijelj iz Petrovca.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.