Kuman: Ostavili smo dobar utisak, Mesi ne treba da sumnja u budućnost ovog tima

Barselona eliminisana iz Lige šampiona

8523 pregleda 0 komentar(a)
Kuman, Foto: Reuters
Kuman, Foto: Reuters

Barselona je završila učeće u Ligi šampiona - "balugrana" i PSŽ remizirali su večeras u Parizu (1:1), pa se francuski šampion plasirao u četvrtfinale ovog takmičenja.

Barsa je odigrala dobar meč, imala prilike, ali ih nije iskoristila.

"OK, eliminisani smo i to se računa. Ali ostavili smo dobar utisak. Imali smo šanse da zakomplikujemo meč. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, rizikovali smo...Zaslužili smo više, trudili se. Na poluvremenu je trebalo da bude 2:1 za nas. Da smo vodili nakon 45 minuta, drugo poluvrijeme bilo bi drugačije", kazao je nakon meča trener Barselone, Ronald Kuman.

Holanđanin je potom govorio o prvom meču odigranom u Barseloni. Taj susret završen je pobjedom francuskog tima (1:4).

"Oni su u prvom meču bili efikasni pred našim golom. Postigli su četiri pogotka, a mi jedan i to je napravilo razliku u ovim duelima. Uložili smo ogroman napor - možda nijesmo imali dovoljno sreće."

Dobar na golu PSŽ-a bio je Kejlor Navas - odbranio je penal Mesiju u finišu prvog dijela.

"Njihov golman je bio igrač utakmice. Sa druge streane, mi smo u večerašnjoj utakmici dostigli svoj nivo i to je put, koji moramo slijediti. Jasno je da smo tužni, ali smo ostavili dobar utisak", jasan je Kuman.

Potom je govorio o Mesiju. I dalje se čeka odluka da li će Argentinac produžiti ugovor sa Barsom.

"Mesi je vidio da tim napreduje. Imamo mlade igrače - pred nama je blistava budućnost. Lionel ne treba da sumnja u budućnost ovog tima", zaključio je Kuman.

Bonus video: