Real sprema tužbu protiv Peđe Mijatovića i Lemića?

"Kadena ser" navodi da bi tužba Svjetskoj kući fudbala trebalo da bude podnijeta protiv Predraga Mijatovića, igračke legende Reala i nekadašnjeg sportskog direktora, koji je bio uključen u posao sa Vladom Lemićem, poznatim fudbalskim menadžerom, porijeklom iz BiH (Republike Srpske)
120 pregleda 8 komentar(a)
predrag peđa mijatović, Foto: As.com
predrag peđa mijatović, Foto: As.com
Ažurirano: 21.08.2018. 12:54h

Kada je postalo jasno da Luka Modrić neće napustiti Real i preći u Inter, jedna od najinteresantnijih priča ovog ljeta dobila je pravni nastavak.

Real je tužio milanski klub, jer je. navodno, na nelegalan način pokušao da dovede igrača, kršeći pravilo Fife da nije dozvoljeno pregovaranje sa igračem, koji je pod ugovorom sa drugim klubom.

"Gazeta delo sport" je, zatim, javila da se Modrić sam nudio Interu, a hrvatski fudbaler tu informaciju nazvao najvećom laži u istoriji.

Danas španski mediji donose nastavak - čelnici "kraljevskog kluba" razmišljaju da podnesu tužbu protiv Modrićevih agenata, koji su, kako tvrde u Madridu, dogovorali transfer bez njihovog znanja.

"Kadena ser" navodi da bi tužba Svjetskoj kući fudbala trebalo da bude podnijeta protiv Predraga Mijatovića, igračke legende Reala i nekadašnjeg sportskog direktora, koji je bio uključen u posao sa Vladom Lemićem, poznatim fudbalskim menadžerom, porijeklom iz BiH (Republike Srpske).

Kako javlja španski radio, sa dobrim vezama i izvorima u Realu, u tužbi će se navesti da su Mijatović i Lemić nudili Modrića raznim klubovima u Evropi, a ne samo Interu.

I ranije su mediji u Španiji pisali da je Florentino Peres ljut na Mijatovića, jer su Lemić i on nagovarali Modrića da zatraži transfer iz Reala...

Bonus video: