Donaruma plakao u svlačionici zbog poruka navijača: Odlazi, ti si g....

"Psihološko nasilje je zarađivati šest miliona eura i plaćati zaradu svom bratu parazitu. Odlazi, nemamo više strpljenja", poručili su navijači Milana
59 pregleda 2 komentar(a)
Donaruma, Foto: Twitter
Donaruma, Foto: Twitter
Ažurirano: 14.12.2017. 07:09h

Fudbaleri Milana sinoć su se plasirali u narednu rundu Kupa Italije, ali meč sa Veronom ostaće upamćen po objavi rata navijača "rosonera" golmanu Đanluiđiju Donarumi.

Nakon medijskih natpisa i izjava njegovog agenta Mina Rajole da će najtalentovaniji golman Italije i Evrope tražiti raskid ugovora, "tifozi" su krenuli u novi obračun sa njim.

Na "San Siru" se, tokom meča, čulo skandiranje "Donaruma, ti si g....", a pojavio se transparent na kome je pisalo:

"Psihološko nasilje je zarađivati šest miliona eura i plaćati zaradu svom bratu parazitu. Odlazi, nemamo više strpljenja".

Navijači Milana su tako odgovorili na tvrdnje Donaruminog agenta da je ugovor sa Milanom prošlog ljeta potpisao "zbog psihičkog pritiska kluba i navijača".

Što se tiče brata - da bi potpisao ugovor sa Milanom, Donaruma je zahtjevao da u klub dođe njegov brat Antonio, koji godišnje zarađuje oko milion eura.

Italijanski mediji su nakon utakmice sa Veronom objavili snimke iz svlačionice na kojima se vidi kako 18-godišnji Điđo plače, a Leonardo Bonući ga tješi...

"Điđo nije monstrum, već divan mladić, pravi profesionalac. Uradiću sve da ga zaštitim", kazao je trener Đenaro Gatuzo.

Bonus video: