Arsenalova fudbalska lekcija Totenhemu u derbiju sjevernog Londona

Arsenal slavio protiv Totenhema sa 2:1

3435 pregleda 0 komentar(a)
Edegor igra sve bolje, Foto: REUTERS
Edegor igra sve bolje, Foto: REUTERS

Trener Totenhema Žoze Murinjo potcijenio je i uvrijedio Arsenal, koji se osvetio pobjedom u derbiju "Sjevernog Londona" - 2:1.

Totenhem je "preživio" dvije šanse "tobdžija" do vodećeg gola, tačnije evrogola Erika Lamele kojim je poveo na "Emirejtsu" gostiju u 33. minutu.

Arsenal je potom krenuo još ofanzivnije i kao nagrada je došao prvi pogodak igrača pozajmljenog iz Real Madrida, Martina Edegora.

On je u 44. minutu postigao prviejnac u Premijer ligi u 7. nastupu, i to nakon evrogola u Ligi Evripe na gostovanju i pobjedi nad Olimpijakosom.

Gol za preokret postigao je Lakazet sa penala u 64. minutu, koji je neopreznim i bespotrebnim startom skrivio Davinson Sančes.

Od 76. minutu gosti su iamli igrača manje, jer je drugi žuti dobio Lamela.

Ipak, Totenehem je imao zicer za izjednačenje. U 90. minutu Davinson Sančes je promašio gol sa 7-8 metara, nakon što se lopta iz slobodnog udarca Harija Kejna odbila od stative.

Murinjo je izgubio prvi meč u kojem je njegova ekipa vodila u ligi još od prvog dana 2015. godine, kada je na klupi Čelsija izgubio od Totemnhema na "Vajt hart lejnu" sa 5:3.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: