NIJE NI ČUDO ŠTO GA PROZIVA

Niko ne sudi penale protiv Murinja kao Majkl Oliver

Englezi su izvukli podatak da je 36-godišnjak iz Ašingtona sudio jedanaesterac protiv Murinjovih ekipa na Ostrvu na svake tri i po utakmice. Drugi na listi je Džon Mos (6,6)

8064 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Totenhem je u derbiju sjevernog Londona poražen od Arsenala na „Emirejtsu” 2:1, a Žoze Murinjo je morao da pronađe krivca van svojih redova.

Ovog puta su to bile sudije - glavni Majkl Oliver i Pol Tirni, koji je bio zadužen za VAR. Za to je povod penal koji je suđen „tobdžijama” za preokret i konačnih 2:1.

- Sudija je donio pogrešnu odluku kod penala, koju je VAR potvrdio. Da budem iskren i pragmatičan - prvo poluvrijeme je bilo njihovo, drugo sudija Majkla Olivera, Pola Tirnija i VAR-a. Oni su odlučili meč - rekao je Specijalni.

A da Portugalac možda i ima razloga da se ljuti na Olivera potvrđuje i statistika, jer mu niko nije sudio penale često kao on.

Englezi su izvukli podatak da je 36-godišnjak iz Ašingtona sudio jedanaesterac protiv Murinjovih ekipa na Ostrvu na svake tri i po utakmice.

Drugi na listi je Džon Mos (6,6), a potom slijede Majk Din (7,25), Mark Klatenburg (8,5), Entoni Tejlor (10), Kreg Poson i Hauard Veb (15)....

Preporučujemo za Vas