Maksimalan učinak Crne Gore, Vučeta i Rade blizu Vemblija

Ekipa koju čine Vučeta Šćepanović i Rade Pavićević savladala je reprezentacije Kosova, Andore, Austrije i Slovenije u simulaciji fudbala, popularnoj video igri PES

3840 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Gejming reprezentacija Crne Gore ostvarila je maksimalan učinak nakon prvog kruga grupe D kvalifikacija za UEFA eEURO 2021.

Ekipa koju čine Vučeta Šćepanović i Rade Pavićević savladala je reprezentacije Kosova, Andore, Austrije i Slovenije u simulaciji fudbala, popularnoj video igri PES.

U prvom duelu, sa Kosovom, Crna Gora je upisala trijumf od 4:2, zatim je uslijedila ubjedljiva pobjeda nad Andorom - 7:2. Sedam golova Vučeta i Rade postigli su i protiv Austrije (7:4), da bi najuzbudljiviji meč bio protiv Slovenije - 4:3.

Nakon prvog kruga, Crna Gora ima maksimalnih 12 bodova, pet više od drugoplasiranog Kosova. Austrija je na treće mjestu sa šest bodova, a slijede Slovenija sa četiri i Andora, koja večeras nije osvojila nijedan bod.

Drugi krug kvalifikacija igra se 12. aprila.

Prvoplasirane ekipe iz deset grupa izboriće direktan plasman na završni turnir, dok drugoplasirane reprezentacije idu u plej-of, gdje će se u novoformiranoj grupi boriti za neko od prva tri mjesta, koja donose prolazak u završnicu.

UEFA eEURO 2021 održaće se 9. i 10. jula ove godine na ,,Vembliju“ u Londonu.

Bonus video: