Milan je prevario Rajolu, agent sprema kontranapad

"Korijere dela sera" donosi ekskluzivnu informaciju da je Milan "poništio" otkupnu klauzulu Donarume pri potpisivanju novog ugovora
2 komentar(a)
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.12.2017. 16:26h

Rat Mina Rajole i Milana se nastavlja, sada prijeti da preraste u nikad žešći obračun, prenosi "Korijere dela sera".

Sve zbog Đanluiđia Donarume zbog kojeg su se dvije strane sukobile ljetos kada je poznati agent želio da odvede mladog golmana što dalje od Milanela.

Rajola ljetos u tome nije uspio, ali sada je krenuo u novi napad i igra na kartu da Donaruma trpi psihičku torturu od strane čelnika kluba.

"Korijere dela sera" donosi ekskluzivnu informaciju da je Milan u stvari prije nekoliko mjeseci prevario Rajolu kada je Donaruma potpisivao novi ugovor i pronašao način da poništi otkupnu klauzulu.

Šta se zapravo dogodilo?

Ni Rajola, niti njegov advokat nisu prisustvovali potpisivanju novog ugovora, što je Milan iskoristio da natjera Donarumu da potpiše ugovor u kojem ne postoji pomenuta klauzula.

Da je potpisana, po njoj bi čuvar mreže mogao da ode iz kluba za 40 miliona eura ako se Milan ne plasirali u Ligu šampiona, a za 70 u slučaju plasmana u elitno evropsko takmičenje.

Golman je izgleda pristao da potpiše papir koji mu je Milan dao, dokument je proslijeđen u sjedište Serije A, pa u Donaruminom ugovoru ne postoji klauzula po kojoj može da napusti "San Siro".

Rajola je bijesan, strpljivo je čekao šansu i sada digao glas, pretpostavlja se namjerno pred početak januarskog prelaznog roka kako bi dodatno poremetio planove Milana, koji je u velikim problemima zbog finansjijskog fer-pleja.

Iskusni menadžer navodno sada čini sve da dokaže da je ugovor nevažeći, da ga je Donaruma potpisao zato što je bio prisiljen, pa bi na kraju golman mogao da postane slobodan agent, što je i krajnji Rajolin cilj.

Bonus video: